За фирма Чисто

Фирма Чисто – почистване с усмивка ЕООД развива дейността си от осем години и с всяка изминала увеличаваме нашите партньорства с корпоративни клиенти. Стремим се да отговаряме и на очакванията на домакинствата, които имат нужда от професионална помощ в почистването. Нашата цел е всеки наш клиент да е доволен от услугата, която сме предоставили.

От 2012г. имаме представителство в гр. София, където също извършваме пълен пакет от услуги – както за домашни, така и за корпоративни клиенти. Очаквайте ни скоро и в други градове.
Постоянно проучваме мнението на нашите клиенти, получаваме обратна връзка от последващи телефонни разговори, анкети и отзиви в нашия уеб сайт. Стремим се да отговорим на всички очаквания. За нас най-добрите отзиви са нашите клиенти, които отново и отново се обръщат към нас за професионална помощ в почистването. Затова графикът ни е натоварен и ви молим ако желаете да заявите почистване да го направите няколко дни предварително.
Въвеждаме иновационни технологии и ги прилагаме в почистванията – за по-бързо и по-качествено почистване. Професионалните машини, уреди и препарати правят резултата от почистването наистина впечатляващо.

 

Мисия и цели на фирма Чисто

Фирма „Чисто“ бе създадена, за да осигури по-чиста и по-приятна среда за обитаване. Дейностите обхващат както жилищата и офисите на хората, така и входовете и околната среда.     Фирма „Чисто“ е изявена в няколко общественополезни прояви, включително премахване на фашистки надписи от обществени сгради /снимката вляво/ и взима дейно участие в деня за почистване на България.

 

почистване на фасада

 

 

Контакти:

Име:                                       Чисто – почистване с усмивка ЕООД

Булстат:                                202320809

Регистрация по ДДС:       BG202320809

Телефони:                            0700 15 266 – национален номер за поръчки на цената на един градски разговор
088 703 66 42 – мобилен номер за поръчки

Имейл:                                 [email protected] – Офис
                                                 [email protected] – Управител

 

 

Някои от нашите клиенти:

Актуално - Лидл
DHL DHL
Logo Jet Credit БНП Париба
Читалище "Съгласие 1869" Читалище „Съгласие 1869“, гр. Плевен
Технополис Технополис
 CarpetMax  Карпет Макс
 Life - супермаркети  Супермаркети Life
 Ресторант Лайф  Ресторант Life
 Пицария Сассо  Пицария Sasso