Kitersan – миещ и дезинфектиращ бактерициден детергент

20.50лв.

Китерсан е дезинфектант с измиващо и ароматизиращо действие, със способността да елиминира положителни и отрицателни бактерии дори и при измиване с много твърда вода на повърхности , силно замърсени с органични отпадъци. Китерсан е се препоръчва за подове, тоалетни, рафтове, врати, дървения, съоражения, сервизни помещения, контейнери за отпадъци и др.

Описание

Китерсан е дезинфектант с измиващо и ароматизиращо действие, със способността да елиминира положителни и отрицателни бактерии дори и при измиване с много твърда вода на повърхности , силно замърсени с органични отпадъци. Китерсан е се препоръчва за подове, тоалетни, рафтове, врати, дървения, съоражения, сервизни помещения, контейнери за отпадъци и др. Изключително необходим за болници, клиники, ветеринарни лечебници, предприятия за производство и дистрибуция на хранителни продукти и напитки, обществени сгради, ресторанти, училища,детски градини, басейни, фитнес зали, хотели, офиси ,пансиони и др.

Дозировка: За  ежедневна употреба се разрежда 0,5 – 1% с вода. За ефикасно бактерицидно действие се разрежда 4% с вода и се оставя да действа върху повърхността минимум 5 минути.

Допълнителна информация

Тегло 1.1 кг