AXIS 1л – препарат за пране на килими и тапицерия

23.60лв.

Професионален препарат за ръчно и машинно пране на килими и дамаски.

Категория:

Описание

AXIS (АКСИС) е професионален препарат за пране на килими и дамаски. Подходящ за употреба с всякакъв вид спрей-екстракторни машини. Препаратът е ефикасен срещу всички типове замърсявания. Не оставя следи по текстилните повърхности и намалява последващото замърсяване. Почиства в дълбочина, освежава цветовете и изсъхва бързо.

Начин на употреба:

Почистване с екстракторна машина: Почистете предварително с прахосмукачка. Тествайте стабилността на цветовете на скришно място с малко препарат. Разтворете 300 мл препарат в 10 л вода (Съотношение 1:30). Впръскайте разтвора без да мокрите прекалено много, след това минете със спрей екстрактор и накрая изплакнете с чиста вода.

Почистване с „Бонет“ – почистване на сухо: Впръскайте 10% воден разтвор от препарата върху килима или мокета. Минете с еднодискова машина на бавни обороти с микрофибърен или бонет диск, предварително навлажнен с вода. По този начин меките подови настилки изсъхват изключително бързо. Този метод е подходящ за по-студени периоди от годината, както и за помещения, които трябва да се използват веднага след почистването,

Информационният лист за безопасност е на разположение на професионалните потребители.

Допълнителна информация

Тегло 1.1 кг