Алуминиев телескоп – различни размери

26.90лв.220.00лв.

  1. Професионален алуминиев телескоп – удължител за почистване на високи витрини и прозорци.
Код: Няма Категория:

Описание

Алуминиев телескоп – различни размери – от къс за домашна употреба до дълъг за професионална употреба.

Алуминиевия телескоп се използва за удължител, или както много хора го наричат дръжка за почистване на прозорци. Те са подходящи както за домашна употреба, така и за професионална.

Изработени са от алуминий, за да бъдат здрави и леки.

Има различни височини. За домашно почистване на прозроци най-често се използва малкия алуминиев телескоп, който се състои от две части по 0.60м, т.е. когато се разпъне става с дължина 1.20м. Удобно е за почистване на прозорци, които се намират в близост до вас, както и когато се разпъне на малко по-отделечени прозорци. За почистване на стъклата вкъщи препоръчваме да използвате с уредите за почистване с чупеща глава – за да е по-лесно да се почистят ъглите на прозорците. Това е Скуиджи за почистване на прозорци – подвижна глава.

За почистване на стандартни витрини на магазини обикновено се използват телескопи от две части: 2 по 1.25м и 2 по 1.50м. Това зависи от височината на витрините. За почистване на витрини, високи 3 метра, е достатъчно да закупите телескоп от две части по 1.25м. Когато той се разгъне ще стане дълъг 2.50м. Когато включим и ръст на човека, който почиства (работна височина на ръцете около 1.20м), без проблем се достига височина 3м. По същия начин може да се смята, че за почистване на витрини високи 3.50м и дори 4.00м е достатъчно да се използва телескоп 2 по 1.50м.

За по-големи височини можете да разгледате и нашите телескопи за височинно почистване с други размери от две и три части.

Допълнителна информация

Тегло Няма
Размери Няма
Размер:

2 части по 0.60м, 2 части по 1.25м, 2 части по 1.50м, 2 части по 2.00м, 3 части по 2м, 3 части по 3м, 3 части 4.00м + 4.00м + 3.00м